Pekoni-juustotäytteinen uunimakkara

Annosmäärä:
Annoskoko: 240 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

15.5kgHK Iso Uunimakkaraa
2kgHK Amerikan Pekonia
2.5kgananasmurskaa
0.75kgsinihomejuustoa
2kgtuorejuustoa
0.05kgvalkosipulia
0.3kgpersiljasilppua
1kgsipulia
mustapippuria

Valmistusohje:
Laita makkarat Gn -vuokiin ja käytä hetki kuumassa uunissa, jotta viilto aukeaa. Sekoita tuorejuuston sekaan sinihomejuustomurut, kuumalla pannulla käristetty pekoni ja sipuli sekä persiljasilppu, valkosipuli ja mausteet.Täytä makkarat ananasmurskalla ja juusto-pekonitahnalla.Paista yhdistelmälaitteessa 170 °C noin 20 minuuttia. Tarjoa HK Perunasoseen ja värikkään salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet