Pasta Carbonara & Greens

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Suussa sulavaa pastaa herkullisen pekonikastikkeen kanssa.

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

1.2kgHK Savupekonikuutio, käyttövalmis, pakaste (7499)
2.5lvettä
0.5kgnauhapastaa
0.35kgHK Yrtti-valkosipuli -maustetahna (7391)
0.2kgparmesanraastetta
0.5l ruokakermaa
0.1kgpakasteherne
0.1kgpinaatti
mustapippurirouhetta

Valmistusohje:
Levitä pekoni Gn -vuokaan ja ruskista kuivapaistolla 200 °C:ssa noin 10 minuuttia.Imeytä liika rasva pois ja kuutioi pekoni.Keitä pasta, valuta ja kaada takaisin pataan. Sekoita kananmunat, parmesanraaste, maustetahna ja kerma keskenään. Lisää ruskistettu, kuutioitu pekoni seokseen. Lisää Herneet ja pinaatti. Mausta ja hauduta hetki. Kaada kastike pastan päälle ja sekoita kevyesti. Kuumenna ja tarkista maku.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet