Paprikakastike possunleikkeille
Annosmäärä:
Annoskoko: 110 g + kastike 85 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Kastike:
Annoskoko: 85 g
Ainekset:
1.5 | kg | sipulia |
1.5 | kg | paprikaa |
ruokaöljyä | ||
0.15 | kg | vehnäjauhoja |
5 | l | vettä |
0.05 | kg | lihaliemijauhetta |
0.2 | kg | tomaattisosetta |
suolaa | ||
paprikajauhetta | ||
cayennepippuria | ||
2 | kg | ranskankermaa |
Valmistusohje:
Freesaa sipuli ja paprika padassa. Lisää mausteet, tomaattisose ja lihaliemi. Suurusta ja anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi ranskankerma. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa kastike paistettujen ulkofileeleikkeiden ja lohkoperunoiden kanssa.
Possunleikkeet
Annoskoko: 110 g
Ainekset:
12 | kg | HK Sian ulkofileeleikkeitä (n.120 g) |
suolaa | ||
pippuria | ||
Valmistusohje:
Paista porsaanleikkeet pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.