Paneroitua possua peruna-omenapedillä

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Rapeaksi paistettu porsaan ulkofileepihvi seuranaan reiluiksi lohkoiksi pilkottuja perunoita, omenoita ja sipuleita.

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: laktoositon

Ainekset:

2.6kgHKScan Pro Paneroitu porsaanleike, pakaste

Valmistusohje:
Paista pihvit rapeiksi.

Lisäke:

Ainekset:

2kgperunalohkoja
0.6kgomenalohkoja
0.3kgsipulilohkoja
0.02kgvalkosipulia
0.14kgruohosipulia
0.3lruokaöljyä
mustapippurirouhetta
0.08lomenaviinietikkaa

Valmistusohje:
Laita perunat, omenat, sipulit ja valkosipuli voideltuun Gn-vuokaan. Yhdistä öljy, mustapippurirouhe, viinietikka sekä hienonnettu ruohosipuli. Kaada seos kasvisten päälle ja kypsennä höyrytoiminnolla 10 minuuttia. Tarjoa rapeaksi paistetun pihvin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet