Paistettua maksaa ja porkkanapyreetä

Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + lisäke

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: gluteeniton

Porkkanapyree

Annoskoko: 115 g

Ainekset:

2.6kgporkkanoita
0.3kgperunoita
1lVIA kanalientä
0.5lkermaa
suolaa
valkopippuria
voita

Valmistusohje:
Kypsennä porkkanat ja perunat kanaliemi-kermaseoksessa. Siivilöi kasvikset ja paseeraa . Lisää mausteet, voi ja tarvittaessa keitinlientä. Tarjoa mehevän maksan ja maukkaan pyreen lisänä esimerkiksi lohkoperunoita.

Paistettua maksaa

Annoskoko: 125 g

Ainekset:

2.7kgHK Naudan maksaa viipaloitu
ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Valmistusohje:
Paista maksaviipaleet öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet