Omenainen possupata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

10kgHK Sian lihasuikaleita
2kgsipulia
0.1kgruokaöljyä
5lvettä
0.25lsoijakastiketta
currya
paprikajauhetta
mustapippurirouhetta
0.4kgohrakasta
5kgomenakuutioita
1.5kgpaprikakuutioita
suolaa
1kgsmetanaa
jauhettua valkopippuria

Valmistusohje:
Ruskista lihasuikaleet uunissa ja freesaa sipuli padassa. Lisää pataan lihat, vesi, soijakastike ja mausteet. Hauduta lähes kypsäksi. Suurusta ohrakkaalla ja lisää omena- ja paprikakuutiot. Lisää lopuksi smetana, kuumenna. Tarkista maku ja tarjoa perunasoseen kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet