Omenainen kalkkunapata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

9kgHK Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide
3kgporkkanasuikaleita
3kgomenakuutioita
2kgpurjoa
4kgherkkusieniä
3lvettä
0.4lsoijakastiketta
jauhettua inkivääriä
sitruunapippuria
suolaa
ruohosipulia

Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunasuikaleet höyryssä 95 °C:ssa 20 minuuttia. Freesaa porkkanasuikaleet padassa, lisää omenakuutiot, purjoviipaleet, vesi, soija ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä n. 10 min. Lisää viipaloidut herkkusienet ja kalkkunasuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä pastaa ja raikasta salaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet