Nauhalasagne

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Jauheliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Ainekset:

5kgHK Ruskistettua naudan jauhelihaa sous vide
1kgsipulia
0.1kgvalkosipulia
4kgtomaattimurskaa
0.5lsoijakastiketta
4lvettä
0.2kgvehnäjauhoja
8lmaitoa
2kgjuustoraastetta
5kgnauhapastaa
10lvettä
0.05kgsuolaa
0.1kgruokaöljyä
viherpippuria
mustapippuria
paprikajauhetta
chilijauhetta
oreganoa tai basilikaa

Valmistusohje:
Laita jauheliha, sipulit, tomaattimurska, soijakastike sekä mausteet sekoittavaan pataan ja sekoita tasaiseksi. Lisää seokseen vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Suurusta vehnäjauhoilla ja anna hautua hetki. Keitä nauhapasta höyrytoiminnolla (1 kg pastaa/ GN -vuoka, 2 l vettä, suolaa ja ruokaöljyä) noin 15 minuuttia. Pasta saa jäädä hieman al dente. Sekoita maito jäähtyneen jauhelihakastikkeen joukkoon. Annostele jauhelihakastiketta nauhaspaghetin päälle vuokaan ja lopuksi runsaasti juustoraastetta päällimmäiseksi. Paista lasagnea yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 40 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet