Naudanliharuukku
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Ainekset:
8 | kg | HK Naudan paistisuikaleita sous vide |
3 | kg | tomaattimurskaa |
3 | kg | paprikasekoitusta |
2 | kg | sipulia |
0.1 | kg | valkosipulia |
3 | l | vettä |
0.2 | kg | vehnäjauhoja |
10 | kg | keitettyä riisiä |
suolaa | ||
pippuria | ||
paprikajauhetta | ||
yrttimaustetta | ||
2 | kg | juustoraastetta |
Valmistusohje:
Freesaa sipulit ja paprikat padan pohjalla. Lisää tomaattimurska, vesi, vehnäjauhot ja mausteet. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää liha ja kiehauta. Jaa kastike GN -vuokiin tai uuninkestäviin ruukkuihin. Peitä kastike keitetyllä riisillä ja ripota juustoraaste päälle. Anna kuorruttua uunissa 20-30 min.