Naudan ulkofilee ja paahdetut kasvikset
Annosmäärä:
Mehevää suomalaista naudan fileetä kokonaisena kypsennetty. Lisukkeina rapeaksi paahdettuja kasviksia ja ja täyteläistä kastiketta.
Pääraaka-aine: Naudanliha
Erityisruoka: gluteeniton
Paahdetut kasvikset
Ainekset:
0.3 | kg | erivärisiä paprikoita |
0.2 | kg | sipulia |
0.5 | kg | kesäkurpitsaa |
0.2 | kg | munakoisoa |
Valmistusohje:
Paahda paloitellut kasvikset kevyesti pannulla.
Pekoni-punaviinikastike
Ainekset:
1 | l | Via Punaviinikastiketta |
0.6 | kg | HK Amerikan Pekonia |
Valmistusohje:
Ruskista kuutioidut pekonit ja kuumenna valmis punaviinikastike. Yhdistä ainekset ja kiehauta. Tarkista maku.
Naudan ulkofilee
Ainekset:
3.5 | kg | HK Naudan ulkofileetä |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
Valmistusohje:
Nosta filee hyvissä ajoin huoneen lämpöön. Paista lihassyyt kiinni kuumalla pannulla ja hiero pintaan suolaa ja mustapippuia. Kypsennä yhdistelmälaitteella matalalämmössä (90 °C) siten, että lihan sisälämpötila on 58-62 °C. Anna vetäytyä lisukkeiden valmistumisen ajan. Leikkaa kypsä liha viipaleiksi ja tarjoa täyteläisen kastikkeen ja rapeiden kasvisten kanssa.