Naudan ulkofilee ja paahdetut kasvikset

Annosmäärä:

Mehevää suomalaista naudan fileetä kokonaisena kypsennetty. Lisukkeina rapeaksi paahdettuja kasviksia ja ja täyteläistä kastiketta.

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: gluteeniton

Paahdetut kasvikset

Ainekset:

0.3kgerivärisiä paprikoita
0.2kgsipulia
0.5kgkesäkurpitsaa
0.2kgmunakoisoa

Valmistusohje:
Paahda paloitellut kasvikset kevyesti pannulla.

Pekoni-punaviinikastike

Ainekset:

1lVia Punaviinikastiketta
0.6kgHK Amerikan Pekonia

Valmistusohje:
Ruskista kuutioidut pekonit ja kuumenna valmis punaviinikastike. Yhdistä ainekset ja kiehauta. Tarkista maku.

Naudan ulkofilee

Ainekset:

3.5kgHK Naudan ulkofileetä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Nosta filee hyvissä ajoin huoneen lämpöön. Paista lihassyyt kiinni kuumalla pannulla ja hiero pintaan suolaa ja mustapippuia. Kypsennä yhdistelmälaitteella matalalämmössä (90 °C) siten, että lihan sisälämpötila on 58-62 °C. Anna vetäytyä lisukkeiden valmistumisen ajan. Leikkaa kypsä liha viipaleiksi ja tarjoa täyteläisen kastikkeen ja rapeiden kasvisten kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet