Myllärin pata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Naudanliha, Porsaanliha
Erityisruoka: gluteeniton
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
6.5 | kg | HK Sian lihakuutioita |
6.5 | kg | HK Naudan lihakuutioita |
8 | l | vettä |
3 | kg | sipulia |
2 | kg | smetanaa |
3 | l | kahvikermaa |
1.5 | kg | tomaattipyreetä |
suolaa | ||
rakuunaa | ||
pippurisekoitusta | ||
Valmistusohje:
Ruskista lihakuutiot uunissa ja mausta ne. Hauduta liha ja sipulikuutiot padassa kypsiksi. Suurusta halutessasi esimerkiksi ohrakkaalla. Lisää smetana, kerma ja tomaattipyree kypsennyksen loppuvaiheessa, hauduta vielä hetki. Tarjoa pastan tai perunoiden kanssa.