Myllärin pata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha, Porsaanliha

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

6.5kgHK Sian lihakuutioita
6.5kgHK Naudan lihakuutioita
8lvettä
3kgsipulia
2kgsmetanaa
3lkahvikermaa
1.5kgtomaattipyreetä
suolaa
rakuunaa
pippurisekoitusta

Valmistusohje:
Ruskista lihakuutiot uunissa ja mausta ne. Hauduta liha ja sipulikuutiot padassa kypsiksi. Suurusta halutessasi esimerkiksi ohrakkaalla. Lisää smetana, kerma ja tomaattipyree kypsennyksen loppuvaiheessa, hauduta vielä hetki. Tarjoa pastan tai perunoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet