Muheva jauhelihakeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

5kgHK Ruskistettua naudan jauhelihaa sous vide
0.08kgmargariinia
2kgsipulikuutioita
15lvettä
0.2kglihaliemijauhetta
1kgpurjoviipaleita
2kgporkkanasuikaleita
7.5kgperunakuutioita
0.85kgtuorejuustoa (esim. yrtti-pippuri)
0.1kgpersiljasilppua
suolaa
pippurisekoitusta
aromimaustetta

Valmistusohje:
Kuumenna jauheliha pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Kuullota sipuli padan pohjalla. Lisää lihaliemi, mausteet, porkkanasuikaleet, purjoviipaleet ja perunakuutiot. Hauduta kasvikset lähes kypsiksi. Lisää kuumennettu jauheliha sekä tuorejuusto ja kiehauta. Tarkista maku ja viimeistele keitto persiljasilpulla. Lisänä maistuu tuore ruisleipä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet