Merimiespihvi HK Naudan patapihviviipaleesta

Annosmäärä:
Annoskoko: 240 g

Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Ainekset:

6kgHK Naudan patapihviviipaleita sous vide
12kgkypsiä perunaviipaleita
2.5kgsipulirenkaita
2lvahvaa lihalientä
2lolutta
suolaa
pippurirouhetta
laakerinlehtiä
kokonaisia maustepippureita

Valmistusohje:
Freesaa sipulirenkaat. Yhdistä lihaliemi, olut ja mausteet. Lihaliemen tulee olla hyvin maustettu. Lado GN -vuokaan kerroksittain perunaviipaleet, lihat ja sipulit. Ripottele kerrosten väliin halutessasi suolaa. Kaada lihaliemieos vuokiin. Hauduta yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 30 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet