Mausteinen kalkkunarisotto
Annosmäärä:
Annoskoko: 280 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 280 g
Ainekset:
9 | kg | HK Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide |
2.5 | kg | riisiä |
4.8 | l | kanalientä |
0.08 | l | ruokaöljyä |
1.5 | kg | purjosipulia |
valkosipulia | ||
2 | kg | sellerikuutioita |
3 | kg | porkkanakuutioita |
paprikajauhetta | ||
mustapippurirouhetta | ||
persiljasilppua | ||
Valmistusohje:
Mittaa riisi, kanaliemi ja ruokaöljy Gn-vuokaan ja höyrykeitä 18 minuuttia. Kuumenna kalkkunasuikaleet samanaikaisesti höyryssä. Freesaa purjo, valkosipuli, paprikajauhe, selleri- ja porkkanakuutiot padassa. Lisää kalkkunasuikaleet sekä riisi ja kuumenna. tarkista maku. Ripottele valmiin risoton pinnalle runsaasti persiljasilppua. Tarjoa lisänä rapeaa patonkia.