Mausteinen kalkkunarisotto

Annosmäärä:
Annoskoko: 280 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 280 g

Ainekset:

9kgHK Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide
2.5kgriisiä
4.8lkanalientä
0.08lruokaöljyä
1.5kgpurjosipulia
valkosipulia
2kgsellerikuutioita
3kgporkkanakuutioita
paprikajauhetta
mustapippurirouhetta
persiljasilppua

Valmistusohje:
Mittaa riisi, kanaliemi ja ruokaöljy Gn-vuokaan ja höyrykeitä 18 minuuttia. Kuumenna kalkkunasuikaleet samanaikaisesti höyryssä. Freesaa purjo, valkosipuli, paprikajauhe, selleri- ja porkkanakuutiot padassa. Lisää kalkkunasuikaleet sekä riisi ja kuumenna. tarkista maku. Ripottele valmiin risoton pinnalle runsaasti persiljasilppua. Tarjoa lisänä rapeaa patonkia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet