
Mansikka-broilerisalaatti
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g + kastike 55 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton
Salaatti
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
1.6 | kg | Kariniemen Kananpojan sisäfileepaloja |
1.2 | kg | mansikoita |
0.3 | kg | retiisiä |
0.7 | kg | kotijuustoa tai mozzarellaa |
2 | kg | salaatinlehtiä |
tuoretta basilikaa | ||
Valmistusohje:
Halkaise mansikat, viipaloi retiisit ja leikkaa juusto siivuiksi. Laita salaatti laakealle vadille tai valmista annossalaatti. Voit lisätä salaattiin tuoretta basilikaa makua antamaan. Asettele juusto, mansikat ja retiisit vadille salaatinlehtien päälle. Laita kypsät broilerin sisäfileepalat päällimmäiseksi.
Kastike:
Ainekset:
0.1 | l | balsami- tai mansikkaviinietikkaa |
0.2 | l | öljyä |
0.25 | kg | mansikoita |
Valmistusohje:
Soseuta mansikat ja kaada päälle ensin etikka ja sitten öljy. Sekoita hyvin ja lisää salaatin päälle. Tarjoa lisänä rapeaa patonkia.