Mansikka-broilerisalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g + kastike 55 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Salaatti

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

1.6kgKariniemen Kananpojan sisäfileepaloja
1.2kgmansikoita
0.3kgretiisiä
0.7kgkotijuustoa tai mozzarellaa
2kgsalaatinlehtiä
tuoretta basilikaa
   

Valmistusohje:
Halkaise mansikat, viipaloi retiisit ja leikkaa juusto siivuiksi. Laita salaatti laakealle vadille tai valmista annossalaatti. Voit lisätä salaattiin tuoretta basilikaa makua antamaan. Asettele juusto, mansikat ja retiisit vadille salaatinlehtien päälle. Laita kypsät broilerin sisäfileepalat päällimmäiseksi.

Kastike:

Ainekset:

0.1lbalsami- tai mansikkaviinietikkaa
0.2löljyä
0.25kgmansikoita

Valmistusohje:
Soseuta mansikat ja kaada päälle ensin etikka ja sitten öljy. Sekoita hyvin ja lisää salaatin päälle. Tarjoa lisänä rapeaa patonkia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet