Maksaa yrttikermakastikkeessa

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgHK Naudan maksakuutioita sous vide
6.7lvettä
4lkuohukermaa
2.3kgsipulia
0.5kgsinappia
0.5lsitruunamehua
0.2kgmaissitärkkelystä
rosmariinia
suolaa
valkopippurijauhetta

Valmistusohje:
Kuumenna maksakuutiot pakkauksessaan höyryssä 95 °C:ssa 20 minuuttia. Freesaa sipulit padassa. Lisää vesi ja sinappi. Kiehauta, suurusta, mausta ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kuumat maksakuutiot ja kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja kaalipuolukkasalaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet