Makkaralasagne

Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Ainekset:

5kgHK Sininen Lenkki® Makkarakuutioita
1.2kgsipulikuutioita
0.1kgsokeria
9kgtomaattimurskaa
5kglasagnelevyjä
3kgmaustamatonta tuorejuustoa
persiljaa
basilikaa
oreganoa
mustapippuria
suolaa
2kgjuustoraastetta

Valmistusohje:
Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti. Lisää persilja, sokeri, basilika ja tomaattimurska. Kiehauta. Notkista tuorejuusto ja lisää oregano sekä osa juustoraasteesta joukkoon. Laita makkarakastiketta, lasagnelevyjä ja juustokastiketta kerroksittain voideltuihin Gn -vuokiin. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa lisänä herkkukurkkusuikaleita.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet