Makkaralasagne
Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g
Pääraaka-aine: Makkarat
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Ainekset:
5 | kg | HK Sininen Lenkki® Makkarakuutioita |
1.2 | kg | sipulikuutioita |
0.1 | kg | sokeria |
9 | kg | tomaattimurskaa |
5 | kg | lasagnelevyjä |
3 | kg | maustamatonta tuorejuustoa |
persiljaa | ||
basilikaa | ||
oreganoa | ||
mustapippuria | ||
suolaa | ||
2 | kg | juustoraastetta |
Valmistusohje:
Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti. Lisää persilja, sokeri, basilika ja tomaattimurska. Kiehauta. Notkista tuorejuusto ja lisää oregano sekä osa juustoraasteesta joukkoon. Laita makkarakastiketta, lasagnelevyjä ja juustokastiketta kerroksittain voideltuihin Gn -vuokiin. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa lisänä herkkukurkkusuikaleita.