Makkaragumbo

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

7kgHK Sininen Lenkki -makkaraa
0.5kglinssejä
14lvettä
0.2kglihaliemijauhetta
1kgsipulia
4kgtomaattimurskaa
0.5kgsellerisuikaleita
3kgperunoita
1kgmaissia
1kgkesäkurpitsasuikaleita
0.01kgtuoretta chiliä
0.05kgvalkosipulia
laakerinlehtiä
korianteria
kuminaa

Valmistusohje:
Huuhtele linssit huolellisesti ja keitä vähässä vedessä 20-30 min. Lisää pataan lihaliemijauhe, vesi, sipulit, selleri, tomaattimurska ja laakerinlehdet. Lisää perunat ja anna kypsyä puolikypsiksi. Lisää loput kasvikset ja mausteet. Hauduta kypsäksi. Halutessasi voit suurustaa keiton hieman paksummaksi. Lisää lopuksi paloiteltu makkara. Tarjoa keiton kanssa lämmintä leipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet