Makkara-sipulipata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
2.5 | kg | HK Kabanossia |
3 | kg | HK Sininen Lenkki -makkaraa |
1 | kg | HK Amerikan Pekonia |
5 | kg | sipulia |
0.1 | kg | valkosipulia |
3 | kg | purjosipulia |
4 | l | vettä |
0.1 | kg | lihaliemijauhetta |
0.5 | kg | chiliketsuppia |
2 | kg | punaista paprikaa |
kokonaisia mustapippureita | ||
laakerinlehtiä | ||
kuminaa | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Suikaloi HK Amerikan Pekoni ja ruskista kevyesti. Viipaloi sipulit ja suikaloi purjo. Viipaloi makkarat ja kuutioi paprikat. Laita pataan hautumaan pekoni ja sipulit. Lisää mausteet, makkarat ja paprika. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa perunasoseen ja HK Aurinkosalaatin kanssa.