Makkara-sipulipata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

2.5kgHK Kabanossia
3kgHK Sininen Lenkki -makkaraa
1kgHK Amerikan Pekonia
5kgsipulia
0.1kgvalkosipulia
3kgpurjosipulia
4lvettä
0.1kglihaliemijauhetta
0.5kgchiliketsuppia
2kgpunaista paprikaa
kokonaisia mustapippureita
laakerinlehtiä
kuminaa
suolaa

Valmistusohje:
Suikaloi HK Amerikan Pekoni ja ruskista kevyesti. Viipaloi sipulit ja suikaloi purjo. Viipaloi makkarat ja kuutioi paprikat. Laita pataan hautumaan pekoni ja sipulit. Lisää mausteet, makkarat ja paprika. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa perunasoseen ja HK Aurinkosalaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet