Makkara-punajuurikeitto
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Erityisruoka: gluteeniton
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
5 | kg | HK Sininen Lenkkki -makkaraa |
1 | kg | sipulia |
16 | l | vettä |
2 | kg | etikkapunajuurisuikaleita |
2 | kg | perunaa |
2 | kg | varsiselleriä |
2 | kg | porkkanaa |
1 | kg | maustekurkkusuikaleita |
2 | kg | maustamatonta tuorejuustoa |
basilikaa | ||
rosmariinia | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Kuutioi HK Sininen Lenkki -makkara tai käytä valmiita HK Makkarakuutioita. Kuutioi sipuli ja porkkana, viipaloi selleri. Freesaa sipulit, porkkanat ja sellerit padassa, lisää vesi ja lihaliemijauhe. Hauduta kypsäksi. Lisää makkarakuutiot, mausteet, etikkapunajuurisuikaleet ja maustekurkkusuikaleet. Kuumenna kiehuvaksi. Laita keitto tarjolle tuorejuuston kanssa.