Makkara-punajuurikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

5kgHK Sininen Lenkkki -makkaraa
1kgsipulia
16lvettä
2kgetikkapunajuurisuikaleita
2kgperunaa
2kgvarsiselleriä
2kgporkkanaa
1kgmaustekurkkusuikaleita
2kgmaustamatonta tuorejuustoa
basilikaa
rosmariinia
suolaa

Valmistusohje:
Kuutioi HK Sininen Lenkki -makkara tai käytä valmiita HK Makkarakuutioita. Kuutioi sipuli ja porkkana, viipaloi selleri. Freesaa sipulit, porkkanat ja sellerit padassa, lisää vesi ja lihaliemijauhe. Hauduta kypsäksi. Lisää makkarakuutiot, mausteet, etikkapunajuurisuikaleet ja maustekurkkusuikaleet. Kuumenna kiehuvaksi. Laita keitto tarjolle tuorejuuston kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet