Makkara-kaalipata

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

8kgHK Sininen Lenkki -makkaraa
11kgkeräkaalia
2.5kgsipulia
2.5kgvarsiselleriä
6lvettä
0.2kglihaliemijauhetta
0.1kgvalkosipulia
suolaa
chilimaustetta
worcestershirekastiketta
0.35kgsiirappia

Valmistusohje:
Kuutioi HK Sininen Lenkki -makkarat tai käytä valmiita HK Makkarakuutioita. Viipaloi selleri, suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Freesaa kaalit ja sipulit padassa Lisää selleri, vesi, lihaliemijauhe sekä mausteet. Hauduta kunnes kaali on kypsää. Lisää lopuksi siirappi ja makkarat. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä puolukkasurvosta ja tuoretta hapanleipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet