Makkara-kaalipata
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Erityisruoka: laktoositon
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
8 | kg | HK Sininen Lenkki -makkaraa |
11 | kg | keräkaalia |
2.5 | kg | sipulia |
2.5 | kg | varsiselleriä |
6 | l | vettä |
0.2 | kg | lihaliemijauhetta |
0.1 | kg | valkosipulia |
suolaa | ||
chilimaustetta | ||
worcestershirekastiketta | ||
0.35 | kg | siirappia |
Valmistusohje:
Kuutioi HK Sininen Lenkki -makkarat tai käytä valmiita HK Makkarakuutioita. Viipaloi selleri, suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Freesaa kaalit ja sipulit padassa Lisää selleri, vesi, lihaliemijauhe sekä mausteet. Hauduta kunnes kaali on kypsää. Lisää lopuksi siirappi ja makkarat. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä puolukkasurvosta ja tuoretta hapanleipää.