
Lihamakaronilaatikko
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Jauheliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Ainekset:
1.5 | kg | HK Ruskistettua naudan jauhelihaa sous vide |
0.9 | kg | makaronia |
ruokaöljyä | ||
0.2 | kg | sipulikuutioita |
0.003 | kg | paprikajauhetta |
pippurisekoitusta | ||
yrttisekoitusta | ||
2.2 | l | kevytmaitoa |
1.7 | l | vettä |
0.22 | kg | kananmunia |
suolaa | ||
0.16 | kg | juustoraastetta |
Valmistusohje:
Mittaa makaroni voideltuun GN 1/1-65 vuokaan. Yhdistä kypsä jauheliha, ruskistettu sipuli ja mausteet keskenään. Sekoita maito, vesi, kananmunat, mausteet, suola sekä juustoraaste ja lisää seos vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 °C:ssa (kosteus 75 %) 40 minuuttia.Tarjoa tomaattilohkojen kanssa.