Maapähkinäpaneroituja broileripihvejä ja tuoretomaattikastiketta
Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + kastike 65 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Tuoretomaattikastike:
Annoskoko: 65 g
Ainekset:
1 | kg | HK Amerikan Pekonia |
4 | kg | paseerattua tomaattisosetta |
1 | l | vettä |
0.15 | kg | lihaliemijauhetta |
1 | kg | purjosipulia |
tuoretta basilikaa | ||
mustapippuria | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Freesaa HK Amerikan Pekoni ja ohuet purjoviipaleet padassa. Lisää tomaattisose, vesi, lihaliemijauhe, suikaloitu basilika sekä mausteet. Anna hautua hetki. Tarjoa lisänä villiriisiä ja raikasta salaattia.
Leikkeet:
Annoskoko: 140 g
Ainekset:
16 | kg | Kariniemen Broilerin minuuttileikkeitä marinoitu |
1 | kg | suolapähkinä- tai maapähkinärouhetta |
1 | kg | korppujauhetta |
1.5 | kg | mozzarellaraastetta |
Valmistusohje:
Lado broilerin minuuttileikkeet GN -vuokaan. Sekoita korppujauho ja pähkinärouhe keskenään ja ripottele tasaisesti leikkeiden päälle. Laita mozzarellaraaste päällimmäiseksi. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 165 °C:ssa noin 12 minuuttia.