Loppiaisen lihapata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

12kgHK Naudan paistikuutioita
1.3kgsipulikuutioita
ruokaöljyä
0.55kghunajaa
0.01kgmustapippuria
cayennepippuria
4.6lvettä
0.055kglihaliemijauhetta
0.28kgvehnäjauhoja
2.7kgherkkukurkkukuutioita
1.4kgsinihomejuustoa
1.2kgsmetanaa

Valmistusohje:
Ruskista lihat yhdistelmätoiminnolla 180 °C noin 10 minuuttia. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää lihat, hunaja, lihaliemi ja mausteet. Anna padan hautua kunnes lihat ovat lähes kypsiä. Lisää osa herkkukurkkukuutioista ja suurusta. Hauduta vielä 10 minuuttia. Lisää lopuksi smetana ja juusto, kiehauta ja tarkista maku. Ripottele valmiin padan pinnalle loput kurkkukuutioista. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja punajuurilohkoja.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet