Lindströminpihvi salvia-kermakastikeella

Annosmäärä:
Annoskoko: 135 g + kastike 95 g

Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit

Lindströminpihvit

Annoskoko: 135 g

Ainekset:

3kgHK Lidströminpihvejä raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä HK Lindströminpihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C:ssa noin 20 minuuttia.

Salvia-kermakastike

Annoskoko: 90 g

Ainekset:

1lkermaa
1llihalientä
0.01kgkuivattua salviaa
0.07kgmaissitärkkelystä
mustapippuria
(suolaa)

Valmistusohje:
Kiehauta kastiketta varten kerma. Lisää lihaliemi ja kuivattu salvia. Anna hautua noin 5 minuuttia.Suurusta ja mausta. Tarjoa pihvien lisänä täyteläistä kastiketta ja esimerkiksi perunasosetta.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet