Lihamureketta sienestäjänkastikkeella

Annosmäärä:
Annoskoko: 120 g + kastike 100 g

Pääraaka-aine: Jauheliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Lihamureke

Annoskoko: 120 g

Ainekset:

15kgHK Lihamureketta raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä HK Lihamurekkeet kohmeisena yhdistelmätoiminnolla 130 °C noin 1 tunti 15 minuuttia.

Sienestäjänkastike:

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

4kgkelta- tai suppilovahveroita tai sekasieniä
0.5kgsipulikuutioita
0.15kgruokaöljyä
4.5llihalientä
0.3kgtomaattipyreetä
1.5lkermaa
0.15kgohrakasta
paprikajauhetta
pippurisekoitusta
suolaa

Valmistusohje:
Pilko sienet ja kuullota niitä hetki pannulla sipulikuutioiden kanssa. Lisää joukkoon lihaliemi, tomaattipyree ja mausteet. Suurusta ohrakkaalla. Anna hautua hetki ja lisää kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä perunasosetta ja vihersalaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet