Lihamureketta, metsäsienikastiketta ja pikkelöityä punasipulia
Annosmäärä:
Annoskoko: 120 g + kastike 100 g
Pääraaka-aine: Jauheliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Lihamureke
Annoskoko: 120 g
Ainekset:
15 | kg | HK Lihamureketta raakapakaste |
Valmistusohje:
Kypsennä raa´at HK Lihamurekkeet kohmeisena yhdistelmätoiminnolla 130 °C noin 45-60 minuuttia.
Kypsien murekkeiden kuumennus yhdistelmäpaistolla 160 °C kunnes sisälämpötila on vähintään +70 °C.
Sienestäjänkastike:
Annoskoko: 100 g
Ainekset:
2 | kg | kelta- tai suppilovahveroita tai sekasieniä |
0.5 | kg | sipulikuutioita |
0.15 | kg | ruokaöljyä |
4.5 | l | lihalientä |
0.3 | kg | HK Sienimaustetahna (7385) |
1.5 | l | kermaa |
0.15 | kg | maissitärkkelystä |
paprikajauhetta | ||
pippurisekoitusta | ||
suolaa | ||
0.7 | kg | Mäkitalon Farmi Pikkelöity punasipuli (7564) |
Valmistusohje:
Pilko sienet ja kuullota niitä hetki pannulla sipulikuutioiden kanssa. Lisää joukkoon lihaliemi, sienitahna ja mausteet. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä. Anna hautua hetki ja lisää kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä perunasosetta ja vihersalaattia.