Lihamureketta, metsäsienikastiketta ja pikkelöityä punasipulia

Annosmäärä:
Annoskoko: 120 g + kastike 100 g

Pääraaka-aine: Jauheliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Lihamureke

Annoskoko: 120 g

Ainekset:

15kgHK Lihamureketta raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä raa´at HK Lihamurekkeet kohmeisena yhdistelmätoiminnolla 130 °C noin 45-60 minuuttia. Kypsien murekkeiden kuumennus yhdistelmäpaistolla 160 °C kunnes sisälämpötila on vähintään +70 °C.

Sienestäjänkastike:

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

2kgkelta- tai suppilovahveroita tai sekasieniä
0.5kgsipulikuutioita
0.15kgruokaöljyä
4.5llihalientä
0.3kgHK Sienimaustetahna (7385)
1.5lkermaa
0.15kgmaissitärkkelystä
paprikajauhetta
pippurisekoitusta
suolaa
0.7kgMäkitalon Farmi Pikkelöity punasipuli (7564)

Valmistusohje:
Pilko sienet ja kuullota niitä hetki pannulla sipulikuutioiden kanssa. Lisää joukkoon lihaliemi, sienitahna ja mausteet. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä. Anna hautua hetki ja lisää kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä perunasosetta ja vihersalaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet