Lihamureketta pippurijuustokastikkeella

Annosmäärä:
Annoskoko: 120 g + kastike 100 g

Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit

Kastike:

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

2.5kgpippurituorejuustoa
3.7lkermaa
0.3kgsinappia
3.8lvettä
0.1kglihaliemijauhetta
0.15lsoijakastiketta
0.2kgohratärkkelystä

Valmistusohje:
Paloittele juusto ja lisää kerma, vesi sekä lihaliemi. Kiehauta. Suurusta ohratärkkelyksellä ja anna hautua hetki. Mausta soijalla ja sinapilla. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitetettyjä perunoita ja HK Aurinkosalaattia.

Lihamureke

Annoskoko: 120 g

Ainekset:

15kgHK Lihamureketta raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä HK Lihamurekket kohmeisena yhdistelmätoiminnolla 130 °C noin 1 tunti 15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet