Lihaisa linssikeitto
Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g
Pääraaka-aine: Naudanliha
Erityisruoka: gluteeniton
Annoskoko: 400 g
Ainekset:
8 | kg | HK Naudan lihasuikaleita |
2 | kg | purjoa |
5 | kg | porkkanaa |
2 | kg | lanttua |
1 | kg | selleriä |
20 | l | vettä |
2 | l | linssejä tai |
5 | kg | perunoita |
2 | kg | sulatejuustoa |
0.1 | kg | lihaliemijauhetta |
timjamia | ||
chilipippuria | ||
valkosipulinkynsiä | ||
persiljaa | ||
Valmistusohje:
Ruskista lihat yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 10 minuuttia. Suikaloi kasvikset. Laita lihat kiehuvaan, maustettuun veteen ja kypsennä lähes kypsäksi. Lisää kasvikset ja liotetut linssit tai perunakuutiot. Hauduta noin 10 minuuttia ja lisää lopuksi sulatejuusto. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä tuoretta ruisleipää.