Lihaisa linssikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 400 g

Ainekset:

8kgHK Naudan lihasuikaleita
2kgpurjoa
5kgporkkanaa
2kglanttua
1kgselleriä
20lvettä
2llinssejä tai
5kgperunoita
2kgsulatejuustoa
0.1kglihaliemijauhetta
timjamia
chilipippuria
valkosipulinkynsiä
persiljaa

Valmistusohje:
Ruskista lihat yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 10 minuuttia. Suikaloi kasvikset. Laita lihat kiehuvaan, maustettuun veteen ja kypsennä lähes kypsäksi. Lisää kasvikset ja liotetut linssit tai perunakuutiot. Hauduta noin 10 minuuttia ja lisää lopuksi sulatejuusto. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä tuoretta ruisleipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet