Lenkkikasvisgratiini

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

5kgHK Sininen Lenkki® -makkaraa
3kgfenkolisuikaleita
3kgkesäkurpitsaa
2kgherkkusieniä
3kgpurjoa
3lkevytmaitoa
1.2kgkananmunia
1kgjuustoraastetta
öljyä
suolaa
pippuria

Valmistusohje:
Paloittele kesäkurpitsat ja sienet. Viipaloi purjot. Kuutioi lenkki tai käytä valmiita HK Sininen Lenkki® Makkarakuutioita. Kuullota kasvikset padassa. Lisää makkarakuutiot. Sekoita yhteen maito ja kananmunat, mausta suolalla ja pippurilla. Jaa lenkkikasvisseos GN -vuokiin. Kaada munamaito päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet