Lampaanpaistia balsamicokastikkeella

Annosmäärä:
Annoskoko: 120 g + kastike 70 g

Pääraaka-aine: Lammas

Erityisruoka: laktoositon

Kastike:

Annoskoko: 70 g

Ainekset:

0.7kgsipulia
0.15kgvalkosipulia
0.33lbalsamiviinietikkaa
1lpunaviiniä
6.5lvettä
0.7lvasikanfondia
0.25lhunajaa
0.27kgohrakasta
timjamia
rosmariinia
suolaa
sokeria
jauhettua mustapippuria

Valmistusohje:
Kuullota hienonnetut sipulit ja valkosipulit padassa. Lisää joukkoon balsamiviinietikka, punaviini ja keitä kokoon noin 10 minuuttia. Lisää lihaliemi, hunaja ja mausteet. Anna hautua vielä noin 30 minuuttia. Suurusta ohrakkaalla ja hauduta hetki. Tarkista maku. Tarjoa Lampaan paistin ja viipaleperunoiden kanssa.

Lampaanpaisti

Annoskoko: 120 g

Ainekset:

15kgLampaanpaistia luuton pakaste
ruokaöljyä
suolaa
valkosipulin kynsiä
rosmariinia
timjamia

Valmistusohje:
Hiero paistin pintaan öljyä, suolaa ja yrttejä. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 130 °C:ssa kunnes lihan sisälämpötila on 75 °C. (Liha hieman punertavaa). Käytä lihalämpömittaria.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet