Lammaspyörykät curry-jogurttikastikkeessa

Annosmäärä:
Annoskoko: 280 g

Pääraaka-aine: Lammas

Annoskoko: 280 g

Ainekset:

2.5kgAnnerstedt Lammaspyöryköitä, raakapakaste (6901)
0.4kgsipulikuutioita
ruokaöljyä
0.08kgpunaista currytahnaa (mietoa)
2lruoanvalmistusjogurttia
1llihalientä
0.005kgvaaleaa suurustetta
suolaa

Valmistusohje:
Freesaa sipuli ja currytahna öljyssä. Lisää jogurtti ja lihaliemi. Suurusta ja tarkista maku.Laita jäiset Lammaspyörykät Gn-vuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä kiertoilmatoiminnolla 165 °C:ssa noin 35 minuuttia. Tarjoa lisänä valkosipuliperunoita ja vihersalaattia.