Lammas-kaalipiirakka

Annosmäärä:
Annoskoko: 320 g

Pääraaka-aine: Lammas

Annoskoko: 320 g

Ainekset:

1kgLampaan paistisuikaleita miedosti suolattu
0.7kgvalkokaalisuikaleita
0.2kgsipulia
0.1kgporkkanasuikaleita
0.1lsiirappia
salviaa
suolaa
1.5kgperunavoitaikinaa

Valmistusohje:
Aseta puolet taikinalevystä leivinpaperilla vuorattuun Gn -vuoakaan.Hauduta kaali- ja porkkanasuikaleita sekä sipulikuutioita padassa noin 20 minuuttia. Mausta siirapilla, salvialla ja suolalla. Lisää lampaan paistisuikaleet ja kuumenna. Anna jäähtyä hetki. Levitä täyte taikinalevylle ja nosta toinen levy kanneksi. Sulje hyvin, voitele kananmunalla ja pistele. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 175 °C noin 30 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi lihaliemen kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet