Kuorrutettu broilerinfilee ja hedelmäratatouille
Annosmäärä:
Annoskoko: 135 g + lisäke 130 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: laktoositon
Hedelmäratatouille
Annoskoko: 130 g
Ainekset:
2 | kg | ratatouillekasviksia pakaste |
ruokaöljyä | ||
0.5 | kg | persikkalohkoja |
0.25 | l | mangososetta |
kana- tai kasvisliemijauhetta | ||
sokeria | ||
mustapippuria | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Freesaa kasvikset padassa, lisää persikkalohkot, mangosose ja kanaliemijauhe. Mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Hauduta noin 5 minuuttia.Tarjoa maukkaiden, hapankorppukuorrutettujen fileepihvien ja riisin kanssa.
Kuorrutettu broilerinfilee
Annoskoko: 135 g
Ainekset:
2.8 | kg | Kariniemen Broilerin fileepihvejä miedosti suolattu |
pippurisekoitusta | ||
0.2 | kg | hapankorppuja |
Valmistusohje:
Lado broilerin fileepihvit GN-vuokaan, mausta pippurisekoituksella ja ripottele pinnalle jauhetut hapankorput. Kypsennä kiertoilmatoiminnolla 175 °C:ssa 20 minuuttia.