Kuorrutettu broilerinfilee ja hedelmäratatouille

Annosmäärä:
Annoskoko: 135 g + lisäke 130 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: laktoositon

Hedelmäratatouille

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

2kgratatouillekasviksia pakaste
ruokaöljyä
0.5kgpersikkalohkoja
0.25lmangososetta
kana- tai kasvisliemijauhetta
sokeria
mustapippuria
suolaa

Valmistusohje:
Freesaa kasvikset padassa, lisää persikkalohkot, mangosose ja kanaliemijauhe. Mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Hauduta noin 5 minuuttia.Tarjoa maukkaiden, hapankorppukuorrutettujen fileepihvien ja riisin kanssa.

Kuorrutettu broilerinfilee

Annoskoko: 135 g

Ainekset:

2.8kgKariniemen Broilerin fileepihvejä miedosti suolattu
pippurisekoitusta
0.2kghapankorppuja

Valmistusohje:
Lado broilerin fileepihvit GN-vuokaan, mausta pippurisekoituksella ja ripottele pinnalle jauhetut hapankorput. Kypsennä kiertoilmatoiminnolla 175 °C:ssa 20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet