Kreikkalainen lammas

Annosmäärä:
Annoskoko: 180 g

Pääraaka-aine: Lammas

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgLampaan paistisuikaleita marinoitu sous vide
1.2kgsipulia
valkosipulia
0.7kgtomaattipyreetä
mustapippurirouhetta
oreganoa
timjamia
rosmariinia
kanelia
3kgtomaattimurskaa
2llihalientä
sitruunamehua
vaaleaa suurustetta
3kgkesäkurpitsaa
1.8kgmustia oliiveja

Valmistusohje:
Kuumenna paistisuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C:ssa 20 min. Freesaa sipuli ja valkosipuli padassa. Lisää mausteet, tomaattipyree, murskattu tomaatti, sitruunamehu ja lihaliemi. Suurusta ja lisää lihat, paloitellut kesäkurpitsat ja oliivit.Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä esimerkiksi pursotettua perunasosetta ja vihersalaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet