Kreikan Sininen

Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g + kastike 55 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

14.5kgHK Sininen Lenkki® -makkaraa
4.3kgHK Amerikan Pekonia
2.5kgmustia oliiveja
2.5kgfetajuustoa
2.5kgsipulia
2.5kgpunaista paprikaa

Valmistusohje:
Leikkaa makkarat pituussuunnassa kahdeksaan osaan. Kääräise makkaraviipaleet ympyröiksi ja sido kiinni pekoniviipaleilla. Valmista täyte sekoittamalla hienonnetut oliivit, feta, freesatut sipulit ja kuutioitu paprika. Täytä makkaratornit seoksella. Halutessasi voit ripotella päälle parmesan-raastetta. Paista yhdistelmälaitteessa kuivapaistolla 200 °C noin 15 minuuttia. Tarjoile valkosipulisen yrtti-kermaviilikastikkeen, raikkaan salaatin ja uuniperunan kanssa.

Kastike

Ainekset:

5kgkermaviiliä
valkosipulin kynsiä
0.25kgtomaattipyreetä
sokeria
kgsuolaa
basilikaa
rakuunaa
kirveliä

Valmistusohje:
Yhdistä kastikkeen ainekset ja anna maustua viileässä makkaroiden valmistumisen ajan.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet