Kookoskalkkuna

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

9kgHK Kalkkunan fileesuikaleita SweetChili sous vide
0.8kgpunasipulia
1.8kgtuorekurkkua
2kgomenakuutioita (pakaste)
3kgkermaa
2lkookosmaitoa
3.2lkanafondia
0.2lkuivaa valkoviiniä
0.4lhunajaa
0.2kgmaissitärkkelystä
0.42kgtuoretta korianteria

Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunasuikaleet höyryssä 95 °C 20 min. Kuullota sipulit öljyssä, lisää kookosmaito ja tuorejuusto. Kiehauta. Lisää kerma. Sekoita maissitärkkelys ja valkoviini keskenään ja suurusta kastikepohja. Lisää omenakuutiot,karkeaksi raastettu kurkku ja kanafondi. Hauduta muutama minuutti. Lisää kalkkunasuikaleet liemineen GN -vuokaan ja kaada kastike päälle, sekoita kevyesti. Viimeistele ripauksella tuoretta korianteria. Tarjoile ruis-riisin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet