Kinkku-pekoniwokki

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

8kgHK Pizzasuikaleita
1.7kgHK Amerikan Pekonia
3kgkuviopastaa (raakapaino)
5kgsipulia
3.5kgsiitake- tai herkkusieniä
6.5kgvihreitä papuja
0.7lsoijakastiketta
pippurisekoitusta
tuoreita yrttejä

Valmistusohje:
Keitä pasta ja valuta hyvin. Ruskista pekoni kevyesti pannulla ja lisää viipaloidut sipulit ja sienet. Hauduta hetki. Lisää keitetty pasta, pizzasuikaleet sekä pavut. Kuumenna, mausta ja tarkista maku. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja tarjoa lisänä rapeaa leipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet