Kinkku-lounassalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g + kastike 55 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: sydänmerkki

Kastike:

Annoskoko: 55 g

Ainekset:

4kgkermaviiliä
0.2lomenaviinietikkaa
0.1kgsokeria
1.15kgsinappia
piparjuurta
yrttisuolaa
mustapippurirouhetta
ruohosipulia

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki kastikeainekset keskenään ja anna maustua kylmässä.

Kinkkusalaatti

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

8kgHK Pizzasuikaleita
1.5kgriisi-kauraseosta (raakapaino)
2.7lvettä
0.05lruokaöljyä
1.8kgvihreitä oliiveja
2kgpunasipulia
3kgkeltaista paprikaa
5kgvihersalaattia

Valmistusohje:
Laita riisi-kauraseos, vesi ja ruokaöljy GN 1/1 -vuokaan. Kypsennä höyrytoiminnolla 25 minuuttia. Viipaloi oliivit ja suikaloi punasipulit sekä paprikat. Sekoita kinkkusuikaleet, riisi-kauraseos, oliivit, punasipulit ja paprikat sekä salaatinkastike keskenään. Asettele vihersalaatti laakealle vadille tai kirkkaaseen Gn -vuokaan ja lisää päälle kinkkusalaatti. Anna maustua hetki kylmässä. Voit myös yhdistää kaikki salaattiainekset keskenään ja tarjota kastikkeen kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet