Keväiset Kalkkunpihvit

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + kastike 80 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Curry-ananaskastike:

Annoskoko: 80 g

Ainekset:

0.6kgsipulikuutioita
ruokaöljyä
currya
2.5lkanalientä
1lananasmehua
1.9kgananasmurskaa
0.04kgmaissitärkkelystä
soijakastiketta
sitruunapippuria
kurkumaa
2.5lruokakermaa

Valmistusohje:
Freesaa sipulikuutiot ja curry öljyssä. Lisää kanaliemi, ananasmehu ja ananasmurska. Anna hautua hetki. Suurusta, lisää kerma ja mausta. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä esimerkiksi parsarisottoa ja vihersalaattia.

Kalkkunapihvit

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

14kgKariniemen Kalkkunan fileepihvejä miedosti suolattu

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan fileepihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin 10 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet