Kevyt kalkkunawokki

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

9kgHK Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide
6kgnuudeleita
vettä
0.15lkasviöljyä
currya
tuoretta inkivääriä
chilimausteseosta
paprikajauhetta
kanaliemijauhetta
0.3lsoijakastiketta
3kgpunasipulia
4kgporkkanasuikaleita
4kgpaprikasuikaleita
2kgherneen palkoja
3kgkesäkurpitsasuikaleita

Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunasuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Keitä nuudelit ja valuta hyvin. Kuullota mausteet ja kasvikset kevyesti öljyssä, lisää kanaliemijauhe, soijakastike ja nuudelit sekä kuumat kalkkunasuikaleet. Kääntele pannulla muutamia kertoja.Tarkista maku ja tarjoa lisänä tuoreita sämpylöitä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet