Keskikesän Kalkkunasalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g + kastike 40 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Kastike:

Annoskoko: 40 g

Ainekset:

2kgmaustamatonta jogurttia
2kgkevytmajoneesia
0.3lappelsiinimehua
raastettua appelsiinin kuorta
currya
inkivääriä

Valmistusohje:
Sekoita kastikeainekset keskenään, anna maustua kylmässä ja tarjoa salaatin kanssa. Lisänä maistuu rapea patonki.

Salaatti:

Annoskoko: 250 g

Ainekset:

8kgHK Kalkkunan fileesuikaleita sous vide
3kgkypsää pastaa
4kgmansikoita
4kgpersikkakuutioita
0.5kgrusinoita
1.5kgvarsiselleriä
4kgomenakuutioita

Valmistusohje:
Keitä pasta ja valuta hyvin. Yhdistä kaikki salaatin ainekset tai asettele ne ryhmittäin.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet