Kermainen possupata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

7kgHK Sian paistisuikaleita sous vide
2kgsipulia
2kgporkkanaa
2kgkesäkurpitsaa
6lvettä
0.28kglihaliemijauhetta
0.45kgvehnäjauhoja
0.5kgchiliketsuppia
paprikajauhetta
rosmariinia
0.2kghunajaa
1.5lruokakermaa

Valmistusohje:
Kuumenna paistikuutiot pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa sipuli- ja porkkanakuutiot padassa.Lisää lihaliemi ja chiliketsuppi. Hauduta hetki. Suurusta kastike ja anna hautua vielä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kesäkurpitsakuutiot, kuumat paistikuutiot, hunaja ja kerma. Kiehauta, mausta ja tarkista maku.Tarjoa pata keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet