Keittiömestarin kalkkunaa

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + lisäke 120 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Perunavalkosipulipyree

Annoskoko: 120 g

Ainekset:

0.4kgperunaa
0.12kgvoita
0.03kgvalkosipulia soseutettuna
0.05lkermaa
0.05lmaitoa
mustapippuria
suolaa

Valmistusohje:
Paseeraa keitetyt perunat. Lisää voi, valkosipulisose sekä kerma-maito. Sekoita tasaiseksi pyreeksi. Mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä HK Ehta Punaviinikastiketta.

Kalkkunapihvit:

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

0.7kgKariniemen Kalkkunan fileepihvejä miedosti suolattu

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan fileepihvit pannulla 2-3 minuuttia molemmin puolin ja mausta.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet