Karjalanpaisti

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

5kgHK Viljaporsaan lihakuutioita
5kgHK Naudan paistikuutioita
3kgHK Amerikan Pekonia
2kgsipulia
3kgporkkanaa
15lvettä
suolaa
mustapippuria
kokonaisia maustepippureita

Valmistusohje:
Laita GN -vuokaan puolet nautakuutioita ja puolet porsaan lihakuutioita noin 2 kg/ vuoka. Lisää jokaiseen vuokaan pekonia, sipulia, porkkanaa, suolaa ja mausteita. Laita vuoat aluksi 250 °C:een, jotta liha ruskistuu. Lisää 15 minuutin jälkeen vuokaan vettä niin, että lihat jäävät vain vähän näkyviin. Laske lämpötila 125 °C:een. Anna hautua noin 2 tuntia, kunnes liha on pehmeää ja mureaa. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet