Karibian paistos

Annosmäärä:
Annoskoko: 220 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Annoskoko: 220 g

Ainekset:

1kgperunataikinalevyjä
0.25kgHK Amerikan Pekonia
0.5kgHK Pizzasuikaleita
0.5kgHK Karibiansalaattia
0.25kgkananmunia
0.4lkevytmaitoa
0.15kgjuustoraastetta
mustapippuria

Valmistusohje:
Sulata taikinalevyt ohjeen mukaisesti. Laita taikinalevyt leivinpaperilla vuorattuun GN -vuokaan, nosta taikinaa hieman myös reunoille. Esipaista pohjaa noin 5-10 minuuttia. Suikaloi pekoni ja ruskista se kevyesti pannulla. yhdistä pekoni- ja pizzasuikaleet sekä Karibiansalaatti keskenään ja levitä täyte esipaistetulle taikinapohjalle. Sekoita kananmunat, maito ja mustapippuri keskenään ja kaada seos täytteen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista yhdistelmälaitteessa 175 °C 25-30 minuuttia. Tarjoa paistos lounaaksi tuoresalaatin kanssa tai tuhtina välipalana.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet