Kalkkunapihvit ja neljän pippurin kastike

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + kastike 75 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Neljän pippurin kastike:

Annoskoko: 75 g

Ainekset:

4kgsipulia
viherpippuria
mustapippuria
valkopippuria
roseepippuria
öljyä
1lkanalientä
3lkermaa
0.25lsitruunamehua
0.1kgvehnäjauhoja
kurkumaa

Valmistusohje:
Freesaa hienonnettu sipuli ja pippurit öljyssä. Lisää kanaliemi ja kerma. Keitä kastiketta kokoon noin 5 minuuttia. Suurusta ja hauduta vielä hetki. Mausta sitruunamehulla. Tarjoa lisänä värikkäitä höyrytettyjä kasviksia.

Kalkkunapihvit

Annoskoko: 140 g

Ainekset:

15kgKariniemen Kalkkunan fileepihvejä marinoitu

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunapihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin 15 minuuttia..

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet