Kalkkunapihvejä ja vadelmakastiketta

Annosmäärä:
Annoskoko: 145 g + kastike 60 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: laktoositon

Vadelmakastike:

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

5llaimennettua vadelmamehua
0.5kgkanafondia
0.1lvadelmaviinietikkaa
0.05kgsiirappia
0.5kgruusunmarjapyreetä
ohrakasta

Valmistusohje:
Mittaa kastikkeen ainekset Gn -vuokiin ja keitä höyryssä 100 °C noin 30 minuuttia. Suurusta halutessasi lopuksi ohrakkaalla. Tarjoa lisänä esimerkiksi riisi-viljaseosta ja raikasta salaattia.

Kalkkunapihvit:

Annoskoko: 145 g

Ainekset:

16kgKariniemen Kalkkunan paistileikkeitä marinoitu
(2 pihviä/annos)

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan paistileikkeet yhdistelmäpaistolla 200 °C noin 12 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet