Kalkkunan juhlarullaa ja persikkaista aurakastiketta

Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g + kastike 60 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Kalkkunan juhlarulla

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

12.5kgKariniemen Kalkkunan juhlarullaa

Valmistusohje:
Kypsennä juhlarulla yhdistelmätoiminnolla 150 °C kunnes paistovahti ponnahtaa ylös (noin 1,5 tuntia).

Kastike:

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

1kgpersikkakuutioita
0.6kgsinihomejuustoa
3.5lvettä
0.08kgkanaliemijauhetta
0.13kgohrakasta
0.5kgsmetanaa
suolaa

Valmistusohje:
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ohrakasta lukuunottamatta. Käytä myös persikan liemi. Osan persikoista voit soseuttaa. Kiehauta, suurusta ohrakkaalla ja tarkista maku. Tarjoa Kariniemen kalkkunan juhlarullan, riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet