Kalkkunan juhlarullaa ja persikkaista aurakastiketta
Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g + kastike 60 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Kalkkunan juhlarulla
Annoskoko: 100 g
Ainekset:
12.5 | kg | Kariniemen Kalkkunan juhlarullaa |
Valmistusohje:
Kypsennä juhlarulla yhdistelmätoiminnolla 150 °C kunnes paistovahti ponnahtaa ylös (noin 1,5 tuntia).
Kastike:
Annoskoko: 60 g
Ainekset:
1 | kg | persikkakuutioita |
0.6 | kg | sinihomejuustoa |
3.5 | l | vettä |
0.08 | kg | kanaliemijauhetta |
0.13 | kg | ohrakasta |
0.5 | kg | smetanaa |
suolaa | ||
Valmistusohje:
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ohrakasta lukuunottamatta. Käytä myös persikan liemi. Osan persikoista voit soseuttaa. Kiehauta, suurusta ohrakkaalla ja tarkista maku. Tarjoa Kariniemen kalkkunan juhlarullan, riisin ja raikkaan salaatin kanssa.