Kalkkunalasagne

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Ainekset:

7kgKariniemen Kalkkunan lihaa, jauhettu
1.5kgsipulia
6kgtomaattimurskaa
3.5lvettä
0.15kgkanaliemijauhetta
0.15kgvehnäjauhoja
0.07kgvalkosipulia
oreganoa
basilikaa
suolaa

Valmistusohje:
Ruskista kalkkunajauheliha. Freesaa sipulit padassa ja lisää jauheliha, mausteet, vesi ja tomaattimurska. Kiehauta ja suurusta. Hauduta vielä 10 minuuttia. Kokoa lasagne Gn -vuokiin kerroksittain siten, että maitokastiketta tulee päällimmäiseksi. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin tunti. Anna vetäytyä noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Maitokastike

Ainekset:

14lmaitoa
0.8kgvehnäjauhoja
1.5kgjuustoraastetta
3kglasagnelevyjä
suolaa
viherpippuria
muskottipähkinää

Valmistusohje:
Kuumenna maito padassa. Suurusta vehnäjauhoilla ja mausta. Lisää juustoraaste.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet